Národná rada SR zvolila aj zvyšných dvoch členov Rady Slovenského pozemkového fondu

17. júla 2019 |

Národná rada Slovenskej republiky na svojej prebiehajúcej 46. schôdzi zvolila aj zvyšných dvoch členov Rady Slovenského pozemkového fondu, navrhovaných združením miest a obcí, ktoré spĺňa podmienky reprezentatívneho združenia zamestnávateľov, a Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou.
Vo včerajšom hlasovaní boli nadpolovičnou väčšinou prítomných poslancov za členov rady zvolení Michal Sýkora a Ing. Oliver Šiatkovský. Trojročné funkčné obdobie zvolených členov rady fondu začne plynúť dnes, t. j. 27. júna 2019.
„Od 1. júna došlo k zmene celkového počtu členov rady z 11 na 13. Ako veľmi pozitívnu vnímame skutočnosť, že nový zástupca navrhovaný združením miest a obcí, ako aj člen rady navrhovaný Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou, boli zvolení v tak krátkom čase. Vďaka tomu bude rada už na najbližšom zasadnutí rokovať v kompletnom zložení“ uviedla Adriana Šklíbová, generálna riaditeľka Slovenského pozemkového fondu.
Profily všetkých členov Rady Slovenského pozemkového fondu sú zverejnené na internetovej stránke Slovenského pozemkového fondu organizačná štruktúra.