Preskočiť na hlavný obsah
Call centrum - Vážení klienti Slovenského pozemkového fondu, radi by sme Vám dali do pozornosti kontakt na Call centrum SPF, kde môžete v prípade záujmu zavolať a informovať sa o Vašich požiadavkách. Zamestnanci centra Vám budú pri informovaní nápomocní. Volať môžete na telefónne číslo +421 2 2094 1000 Pondelok – Štvrtok od 9:00 h. do 15:00 h. Piatok od 9:00 h. do 13:00 h. Prípadne sa môžete informovať elektronicky na e-mail: info@pozfond.sk
Oficiálne webové sídlo Slovenského pozemkového fondu Oficiálny web SPF

SPF je právnická osoba (neštátna a nezisková organizácia), ktorá koná vo verejnom záujme. SPF v zmysle zákona č. 330/1991 Zb. a iných príslušných platných právnych predpisov spravuje poľnohospodárske nehnuteľnosti vo vlastníctve štátu a nakladá s pozemkami, ktorých vlastník nie je známy.

Činnosť a hospodárenie SPF kontroluje 13-členná rada, ktorá okrem iného prerokúva právne akty a predkladá štatutárom SPF odporúčajúce alebo neodporúčajúce stanovisko. Sídlom SPF je Bratislava.

  1. Domov
  2. Tlačová správa
  3. Národná rada SR zvolila aj zvyšných dvoch členov Rady Slovenského pozemkového fondu
Aktualita

Národná rada SR zvolila aj zvyšných dvoch členov Rady Slovenského pozemkového fondu

Publikované 17. júla 2019

Obsah

Národná rada Slovenskej republiky na svojej prebiehajúcej 46. schôdzi zvolila aj zvyšných dvoch členov Rady Slovenského pozemkového fondu, navrhovaných združením miest a obcí, ktoré spĺňa podmienky reprezentatívneho združenia zamestnávateľov, a Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou.

Vo včerajšom hlasovaní boli nadpolovičnou väčšinou prítomných poslancov za členov rady zvolení Michal Sýkora a Ing. Oliver Šiatkovský. Trojročné funkčné obdobie zvolených členov rady fondu začne plynúť dnes, t. j. 27. júna 2019.

„Od 1. júna došlo k zmene celkového počtu členov rady z 11 na 13. Ako veľmi pozitívnu vnímame skutočnosť, že nový zástupca navrhovaný združením miest a obcí, ako aj člen rady navrhovaný Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou, boli zvolení v tak krátkom čase. Vďaka tomu bude rada už na najbližšom zasadnutí rokovať v kompletnom zložení“ uviedla Adriana Šklíbová, generálna riaditeľka Slovenského pozemkového fondu.

Profily všetkých členov Rady Slovenského pozemkového fondu sú zverejnené na internetovej stránke Slovenského pozemkového fondu organizačná štruktúra.

RADA SPF K 27.06.2019

Publikované 17. júla 2019